Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Росія хоче вивези дітей з Донбасу

Росія хоче вивези дітей з Донбасу
132641 ПЕРЕГЛЯДІВ

Уряд України б’є на сполох: Російська сторона конфлікту хоче масово вивозити українських дітей із зони АТО


Уряд України б’є на сполох: Російська сторона конфлікту хоче масово вивозити українських дітей із зони АТО.
Повідомлення про те, що Міністерство надзвичайних ситуацій хоче вивозити дітей з території, окупованої бойовиками – не раз з’являлося в російських ЗМІ.
Як оголошує само Міністерство надзвичайних ситуацій Росії, діти будуть вивезені задля лікування на території РФ.
Прес-служба МЗС України повідомляє, що в уряді було прийнято рішення оголосити незаконними такі дії, якщо не буде російська сторона додержуватися основних правил: погодити свої дії з українським урядом, мати дозвільні документи на масове вивезення. Крім того, кожна дитина повинна мати документ, що посвідчує її особу та приналежність до українського громадянства.
«Якщо не будуть дотримані основні умови правил перевезення дітей через кордон – то сміливо можна вважати такі дії за міжнародне викрадення особи. Росія повинна дотримуватися усіх вимог та пунктів законодавства. Крім того, уряд РФ повинен першочергово погоджувати своє рішення, щодо транспортування наших громадян виключно з українським урядом. Вся процедура має виконуватися згідно законодавства України і повинна бути підкріплена двосторонніми угодами». – заявляє Міністерство закордонних справ.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео