Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чи зірве трагедія у Костянтинівці Мінські мирні домовленості?

Чи зірве трагедія у Костянтинівці Мінські мирні домовленості?
79660 ПЕРЕГЛЯДІВ

16 березня трагічно загинула восьмирічна дитина. Інцидент стався майже у центрі міста: відбулася аварія БТР українських військових


На війні – як на війні: хтось радіє, бо повернувся з пекла живим, а хтось, на жаль, відходить у вічність… Так стається, що і діти стають до рядів жертв.
16 березня трагічно загинула восьмирічна дитина. Інцидент стався майже у центрі міста: відбулася аварія БТР українських військових. Причини та подробиці трагедії зараз розслідує військова прокуратура.
Міністерство оборони України виражає глибоке співчуття батькам дівчинки. Олександр Кіхтенко гарантує, що уряд виплатить компенсацію родині загиблої. Проте водночас зазначає, що усі бачать і розуміють, що, на жаль, ніякі грошові компенсації не замінять рідної людини, але це найменше, що може зробити уряд.
«Ми зобов’язуємося допомагати родині загиблої. Грошова компенсація – найменший крок, який Україна може дати близьким нещасної» - каже Кіхтенко. Крім того, Міноборони зазначає, що зараз зробить усе можливе, щоб запобігти розростанню конфлікту.
Батько загиблої пообіцяв не спекулювати трагедією.
Щодо подій у місті – то після інциденту мешканці Краматорську почали чинити масові безпорядки: було спалено авто українських військових, вибили вікна казарми та підпалили її.
Так. На війні – як на війні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео