Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Митна служба розповіла, що насправді привіз новий гуманітарний конвой

Митна служба розповіла, що насправді привіз новий гуманітарний конвой
79778 ПЕРЕГЛЯДІВ

Замість цукру – пальне, замість круп – машинне масло. Ось так виглядає черговий гуманітарний конвой, який люб’язно надіслала Росія на територію окупованого Донбасу


Замість цукру – пальне, замість круп – машинне масло. Ось так виглядає черговий гуманітарний конвой, який люб’язно надіслала Росія на територію окупованого Донбасу.
Російське МЗС стверджує, що продовжує зберігати добросусідські відносини з Україною і прагне надалі допомагати людям гуманітарним конвоєм. Та, мабуть, сусіди забули вказати, що під категорію допомоги підпали далеко не люди, а судячи, з усього воєнні машини та зброя.
Помічник голови Державної митної служби, Олег Слободян, звітує, що наданий момент візуально було оглянуто близько 173 вантажівки містило вантаж негуманітарного характеру, а саме паливно-мастильні матеріали, три фури було навантажено поліграфічною продукцією, характер якої – не встановлено.
З точки зору військових, що знаходяться безпосередньо у зоні АТО – «гуманітарний» вантаж є нічим іншим, ніж безпосередня матеріальна допомога ополченцям. Крім того, за даними РНБО після кожного вторгнення гуманітарного конвою посилюються обстріли позицій наших військових.
На сьогоднішній день в Україну ввійшло близько 1,9 тисячі тонн, так званого, гуманітарного вантажу. Російській уряд в свою чергу заявив, що хоче надсилати свою допомогу для Донбасу щотижня. На даний момент одна з колон вже рухається територією Донецької області, інша – ще стоїть на кордоні з Луганщиною.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео