Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Створено електронний калькулятор для розрахунку субсидій

Створено електронний калькулятор для розрахунку субсидій
238812 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Державна допомога шукає тебе!» - саме під такою егідою створено інтернет-калькулятор українських субсидій. Він з’явився на сайті Кабінету міністрів. За його допомогою можна вираховувати скільки коштів зможе держава компенсувати особисто вам за сплату комунальних послуг


«Державна допомога шукає тебе!» - саме під такою егідою створено інтернет-калькулятор українських субсидій. Він з’явився на сайті Кабінету міністрів. За його допомогою можна вираховувати скільки коштів зможе держава компенсувати особисто вам за сплату комунальних послуг.
Крім того, порталом запрограмовано визначення права особи мати субсидію, тобто, після внесення відповідних даних інтернет-калькулятор покаже вам суму субсидії або навпаки вкаже на те, що ви пільговик чи взагалі не маєте права отримувати державну компенсацію.
Єдине, про що попереджують розробники, так це те, що розрахунок в Інтернеті є приблизним і не слід вважати його останньою інстанцією.
Приблизну суму компенсації слід розрахувати із внесенням наступних даних: кількості зареєстрованих осіб у квартирі, доходу усіх працездатних, що проживають у квартирі та кількості сплаченої за поточний період суми за комунальні послуги.
Зазначимо, що субсидії більше 4 млн українців отримає вже в травні цього року, у квітні органи соціального захисту обіцяють надіслати всім родинам пакет документів на оформлення субсидій. Це передбачає заповнення відповідної заяви та декларації про доходи. Пакет документів слід віднести в орган соціального захисту за місцем проживання.
Працівники попереджають, що за подання неправильних даних – особа буде повертати кошти у подвійному розмірі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео