Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Урядовці спостерігатимуть за українцями

Урядовці спостерігатимуть за українцями
106170 ПЕРЕГЛЯДІВ

Стало відомо, що місцевим урядом Харкова було вирішено розмістити вздовж головних вулиць місту ряд відеокамер. Вже встановлено більше 100 пристроїв спостереження, а до кінця року їх число хочу збільшити до 600


Стало відомо, що місцевим урядом Харкова було вирішено розмістити вздовж головних вулиць місту ряд відеокамер. Вже встановлено більше 100 пристроїв спостереження, а до кінця року їх число хочу збільшити до 600.
Навіщо уряду спостерігати за українцями?
Місцеве самоврядування цікавить, звісно, не прогулянки туристів чи чергове селфі коло Шевченка. Дані пристрої встановлюються з метою попередження теракту, а також в рамках допомоги слідству в справах злочинних актів у місті.
Кілька тижнів тому весь Харків оплакував невинних, які стали жертвами терористичного акту у місті. Нагадаємо, що лише за період осінь 2014 – весна 2015 у місті було скоєно більше 10 злочинів, під ризиком смерті опинилося близько 20 осіб.
Камери будуть розташовані у рамках програми «Безпечний Харків».
На даний момент  відео спостереження активно ведеться на площі Конституції, Московському проспекті, а також правоохоронці відстежують рух на вулиці Сумській.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео