Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В уряді вирішать, що робити з учасниками АТО

В уряді вирішать, що робити з учасниками АТО
185737 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз пройшла значна хвиля демобілізації в Україні. Додому повертаються учасники бойових дій на Донбасі, а в Україні все ще немає доскональної законодавчої бази, яка б дала можливість військовим отримувати повним комплекс пільг


Зараз пройшла значна хвиля демобілізації в Україні. Додому повертаються учасники бойових дій на Донбасі, а в Україні все ще немає доскональної законодавчої бази, яка б дала можливість військовим отримувати повним комплекс пільг.
Нагадуємо, що лише кілька тижнів тому уряд прийняв рішення про збереження заробітної плати захисникам Донбасу, а також пообіцяв компенсувати підприємствам витрати на мобілізованих працівників протягом 2015 року.
Сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів будуть вирішені головні питання, що стосуються соціального захисту військових в Україні.
Зокрема перед Міністерством соціальної політики стоїть завдання розподілити кошти так, щоб забезпечити житлом осіб, які отримали інвалідність під час служби на Донбасі.
Крім того на порядку денному стоїть питання про забезпечення санаторно-курортним лікуванням всіх учасників боїв в зоні АТО. Зазначимо, що питанням лікування бійців займається також Президент: з ініціативи глави держави українські воїни будуть проходити лікування під наглядом німецьких лікарів в Україні. Зараз німецька сторона прийняла до себе на лікування 17 військових з України.
Окрім важливих питань про соціальне забезпечення захистом українських бійців нагальною справою є вирішення проблеми про надання одноразової матеріальної допомоги сім’ям загиблих осіб під час Революції Гідності.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео