Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Скандальне вбивство Чорновола буде розкрито!

Скандальне вбивство Чорновола буде розкрито!
132715 ПЕРЕГЛЯДІВ

В’ячелав Чорновіл. Український журналіст, громадський діяч, дисидент. Після спроби просунути свою кандидатуру на керівну посаду – гине в автокатастрофі за загадкових обставин. Справу передано на розслідування правоохоронним органам, проте слідство «заморозилося» на довгі роки


Нідерландський фольклор каже: «Жоден плуг не зупиниться, коли хтось помирає». Мабуть, у цьому є, звісно, сенс, але не тоді, коли гине публічна особа та ще й за загадкових обставин.
В’ячелав Чорновол. Український журналіст, громадський діяч, дисидент. Після спроби просунути свою кандидатуру на керівну посаду – гине в автокатастрофі за загадкових обставин. Справу передано на розслідування правоохоронним органам, проте слідство «заморозилося» на довгі роки.
Зараз уряд України зобов’язав ГПУ взятися за розкриття багаторічного злочину. Справу будуть розслідувати за статтею 112 Кримінального кодексу України. Даний розділ передбачає покарання особі чи ряду осіб, що посягнули на здоров’я та безпеку життя громадського чи державного діяча.
Про новий поступ у розкритті скандального злочину розповів народний депутат ІІІ та ІV скликань Тарас Чорновіл.
«Я радий, що зараз знову будуть займатися цією справою. Я не знаю, як саме розслідуватиме міліція злочин, але у мене є всі підстави довіряти нашим правоохоронних органам. Звичайно, всі розуміють, що на сьогоднішній день важкувато розкрити майже п’ятнадцятирічну кримінальну справу: бракує інструментів та свіжих доказів. Розкрити вбивство, потрібно було ще тоді, коли пам’ять була свіжа… Проте зараз ми працюємо над тим, щоб була створена слідчо-оперативна група із членів ГПУ, яка б займалася б виключно даною справою», - зазначає чиновник.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео