Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Урядова ретроспектива: як не повторити помилок гетьманату Скоропадського

Урядова ретроспектива: як не повторити помилок гетьманату Скоропадського
106298 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пройдуть роки і в підручниках з історії будуть писати, як у далекому 2015 в Україні проводилися реформи, уряд приймав рішення, а конфлікт на Донбасі добігав кінця.


Пройдуть роки і в підручниках з історії будуть писати, як у далекому 2015 в Україні проводилися реформи, уряд приймав рішення, а конфлікт на Донбасі добігав кінця. Все колись повторювалося і буде повторюватися надалі, тільки трохи при інших умовах та часових рамках.
Сьогоднішній уряд часто порівнюють з тими політиками, що працювали при гетьманаті Скоропадського. Як всі ми пам’ятаємо, голова тодішньої держави зазнав стрімкого краху. Проте, це зовсім не означає, що така ж сама доля неодмінно повинна спіткати і сьогоднішній урядовців.
Українців занепокоїло рішення про надання політичного притулку російським опозиціонерам. В мережі коментують, мовляв це шляхетний крок в такий нелегкий шлях приймати осіб, що протистоять всесвітньому агресорові, проте і російська опозиція теж дуже не проста.
Головним аргументом про те, що уряд повинен виступити проти є той факт, що деякі особи висловлюють не цілком проукраїнські думки.
Зокрема свідомих громадян здивувала заява російського опозиціонера Іллі Яшина, який, до речі, зараз перебуває у столиці, щодо подальшої долі Криму: він висловив думку, що півострів повернути Україні буде справедливо, але все ж таки народ анексованої території більше тяготіє до Росії.
Порошенко запевняє, що всі, хто виявлять бажання стати під захист української держави повинні пройти перевірку, адже сьогоднішній уряд не воліє повторювати помилку Скоропадського, коли той допустив до України у відповідальний час російських шовіністів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео