Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Луценко назвав вбивство проросійських активістів – «сакральною жертвою Кремля»

Луценко назвав вбивство проросійських активістів – «сакральною жертвою Кремля»
159339 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні вночі було вбито журналіста Олеся Бузину, який був відомим своїми проросійськими поглядами. 


Сьогодні вночі було вбито журналіста Олеся Бузину, який був відомим своїми проросійськими поглядами. Майже одразу в бік України «посипалися» звинувачення з боку Росії. В РФ заявили, що Україна знищує своїх опонентів, «прибирає» тих, хто не згоден з ідеологією.
На даний момент ведеться слідство, проте деякі політики намагаються дати оцінку подіям і хоч якось прояснити ситуацію.
Юрій Луценко вважає, що які б не були мотиви вбивць Бузини – РФ використає факти, як частину своєї пропаганди і зробить спробу знову вдарити по українському іміджу.
Про свій погляд на ситуацію політик написав на особистій сторінці у фейсбуці.
«Вбивство проросійських малоросів – це фактично чергова провокація Кремля. Росія не може втримати ситуацію, що склалася на Донбасі, тому і намагається різними злочинними методами досягти бажаного», - пише Луценко.
Всі звинувачення українського уряду Росією Луценко назвав «травневим загостренням манії величі імперії». Більше того, він наголосив, що РФ спеціально готовить нові «порції люті» для своїх громадян, щоб поширити нові шовіністичні погляди серед народу.
Пан Луценко вважає, що зараз пропагандистська машина Кремля зробить із убитого ледь не мученика, що віддав життя за царя.
Нагадуємо, що ГПУ взялося за розслідування вбивства, проте радник Арсена Авакова – Антон Геращенко припускає, що справу буде складно розкрити і потрібен буде значний час на збір усіх доказів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео