Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Яценюк запевнив, що в Україні більше не повториться 2005 рік

Яценюк запевнив, що в Україні більше не повториться 2005 рік
185945 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні Україна занепокоєна: чи не розпадеться коаліція і чи не повторить 2015 рік помилок минулої революції.


Десять років тому в Україні відбулася революція, яка скинула старий уряд і привела до влади багатообіцяючих політиків. Десь на рівні обіцянок половина програми їх курсу і залишилася у минулому. Сьогодні Україна теж занепокоєна: чи не розпадеться коаліція і чи не повторить 2015 рік помилок минулої революції.
Арсеній Яценюк запевняє, що більше 2005 року в політичному плані в Україні – не буде.
«Я скажу відверто: не переживайте. Ми робимо зараз усе, щоб не допустити повторення колишніх років. Україна втомилася від цього. Треба рухатися вперед. Дестабілізація в кожній державі можлива в будь-який час. У нас, звісно проблема стоїть складно: окупація Криму, війна на Донбасі, складна соціальна ситуація, але для нас – це не причина опускати руки», - розповідає прем’єр-міністр.
За словами політика, це і є головною проблемою демократії, адже всі поголовно не можуть мислити в унісон. Реально, що можна змінити в Україні, на думку Яценюка – це ліквідувати недомовленності між фракціями.
«Ми всі політично відповідальні перед країною та нашими людьми. Я скажу відверто, не треба думати деяким політикам коаліції, що руйнуючи її вони прийдуть до влади, стануть наступними прем’єрами чи президентами. На мою думку, зараз треба колективно усвідомити відповідальність, тільки тоді ми не допустимо до влади нових януковичей», - зазначає пан Яценюк.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео