Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

СБУ знає, хто з прокурорів Донеччини працює на «ДНР»

СБУ знає, хто з прокурорів Донеччини працює на «ДНР»
212496 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз СБУ розслідує справи тих, хто був і залишається посібником російської агресії на сході України.


Минулого року на майдані лунало добре гасло: «Міліція з народом!». Минулого ж року на Донбасі міліція фактично залишилась с сепаратистами, а не з нашим народом.
Зараз СБУ розслідує справи тих, хто був і залишається посібником російської агресії на сході України. Під пильне око українських правоохоронців підпали 43 особи. Колишні працівники МВС тепер стали прислужниками «Генеральної прокуратури ДНР».
Самі ж мешканці регіону називають колишніх міліціонерів «поліцаями», проводячи аналогію з тими, хто у перші роки ІІ Світової війни «переметнулися» на бік окупантів.
Ну, а СБУ відкрила кримінальні провадження на тих осіб, що були помічені у співпраці з сепаратистами: «Загалом на 24 квітня ми виявили, що 43 особи, колишні працівники МВС у Донецькому регіоні працюють зараз на сепаратистів. В цілому, є дані, що зрадників набагато більше, проте не всіх їх зараз ми можемо виявити. Окремим питанням залишається Луганська область. Доступу до інформації про кількість правоохоронців на боці терористів – ми поки що не маємо», - коментують представники СБУ.
На тих, хто таки підпав під слідство Служби безпеки – відкрито кримінальне провадження. Зрадники будуть покарані за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України - сприяння створення або діяльності терористичної організації. Колишнім міліціонерам грозить ув’язнення від 8-ми до 15-ти років.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео