Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Арсен Аваков став на шлях боротьби з «квасним» патріотизмом

Арсен Аваков став на шлях боротьби з «квасним» патріотизмом
106391 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Зловмисники. Чи можна легко віднайти машину, в якої номер ПТН-ПНХ чи ще щось в цьому роді?», - заявляє Арсен Аваков.


«Зловмисники. Чи можна легко віднайти машину, в якої номер ПТН-ПНХ чи ще щось в цьому роді?», - заявляє Арсен Аваков.
Подібних номерів в Україні з’явилися сотні. Хвиля патріотичності стала ледь не мейнстрімною серед українського населення. Як розповідають продавці подібних речей, типу номерних знаків, стрічок, футболок – кожен, навіть, хто не стояв на Майдані, хоче відчути себе причетним до героїчних подій, хай навіть і в такий дивний спосіб.
Арсен Аваков виступає проти різного роду наліпок, хай навіть вони будуть ультрапатріотичними. Він акцентує увагу, що за проукраїнськими номерними знаками, формами воїнів АТО в тилу стоять далеко не патріоти. Більше того, на період 8 та 9 травня уряд очікує провокації з боку, цитуємо: «негідників, що скриваються за чесними символами».
«В нашій державі є патріоти, а є ті, хто прикидається ними. На жаль, все більше провокацій стало надходити з боку людей, що видають себе за учасників революції чи навіть АТО», - зазначає пан Аваков.
Щодо зміни номерів – то тут прес-служба МВС розповідає, що ДАЇ вже попереджено про дане рішення. Поступив наказ присікати використання різного роду наліпок на номерах, як зазначають правоохоронці: оперативному затриманню злодіїв не повинно ніщо заважати.
«В Україні номерні знаки повинні мати виключно стандартний реєстраційний вигляд. По-іншому – ніяк. Всякі, хай навіть ультрапатріотичні наліпки вже є приводом вважати номер недійсним», - завершує Арсен Аваков.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео