Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

МВС «прижало» сепаратистів

МВС «прижало» сепаратистів
186032 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Події 9 травня – не були спонтанними", - заявляє Начальник МВС в Донецькій області В’ячеслав Аброськін і продовжує: "Ватажки так званої "ДНР" брали участь у створенні провокацій.


Маріуполь. 2014 рік. Сепаратисти «бушують» на сході України. Ось без почався безлад у Слов’янську, захоплено адмінбудівлі у Донецьку та Горлівці, страшна черга дійшла і до міста у моря – Маріуполя.
9 травня минулого року сепаратисти вчинили ряд безпорядків. Критичної ситуації ледь не дивом вдалося уникнути. Особи, що брали участь у злочинних заходах одразу з’явилися в списках тих, кого розшукує міліція і вже зараз встановлено, хто чинив хаос на півдні Донбасу.
«Події 9 травня – не були спонтанними», - заявляє Начальник МВС в Донецькій області В’ячеслав Аброськін і продовжує: «Ватажки так званої «ДНР» брали участь у створенні провокацій. Ми встановили, що рівно 80 осіб брало участь у нападі на міськупавління міліції у Маріуполі. На їх совісті 6 загиблих наших правоохоронців».
Стало відомо, що банд формування було розділено на чотири групи. Окремо йшло банда сепаратиста на прізвисько «Мангуст». Саме ці люди і скоїли ряд тяжких злочинів проти міліціонерів.
Всі прізвища вже відомі, більше того, 5 осіб знаходяться під арештом, главар банди «Мангуст» знаходиться у розшуку. Інформація про злочинців, а також їх особисті дані публічно виставлені на особистій сторінці пана Аброськіна у фейсбуці.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео