Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Володимир Гройсман: «Ми твердо віримо у перемогу у справі Надію»

Володимир Гройсман: «Ми твердо віримо у перемогу у справі Надію»
239224 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже скоро пройде рік, як наша льотчиця, Надія Савченко знаходиться у полоні країни-агресора. Навіть мінські домовленості не змусили російський уряд проявити хоча б співчуття, щодо українки.


Вже скоро пройде рік, як наша льотчиця, Надія Савченко знаходиться у полоні країни-агресора. Навіть мінські домовленості не змусили російський уряд проявити хоча б співчуття, щодо українки. Раніше, в Інтернеті «ходили» повідомлення про те, що Савченко випустять на її День народження. Проте, дива не сталося. Наша Надія ще досі за гратами, а судова тяганина, здається, ще довго не припиниться.

Володимир Гройсман на своїй сторінці у фейсбуці привітав пані Савченко і пообіцяв прикласти ще більше зусиль для того, щоб найшвидше звільнити українку.

«Ви – обличчя мужності нашого народу, приклад для всіх українців. Я схиляю перед Вами голову», - пише спікер Верховної ради на своїй сторінці.

«Ми разом з Вами боремося за нашу незалежність і пам’ятайте, що уряд додасть максимум зусиль, щоб визволити Вас з російського полону. Ми твердо віримо у перемогу!», - продовжує пан Гройсман.

Крім того, активісти Києва планують провести акцію на підтримку Савченко.

Нагадуємо, що адвокати пані Надії вирішили залучати міжнародні правові організації, щоб довести карну справу у суді до логічного кінця. Сама ж Савченко оголосила голодовку на знак протесту, проте різке погіршення стану здоровя змусив українку відмовитися і перейти на нормальне харчування. Зараз її оточення передає, що Надія почала почувати себе дедалі краще.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео