Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В уряді розповіли про хід операції з відведення зброї

В уряді розповіли про хід операції з відведення зброї
132949 ПЕРЕГЛЯДІВ

Товарищи московські політтехнологи», - саме так починається повідомлення радника Президента України Юрія Бірюкова


«Товарищи московські політтехнологи», - саме так починається повідомлення радника Президента України Юрія Бірюкова, який на своїй сторінці у фейсбуці висвітлює процес відведення важкого озброєння в Артемівську.

Нагадуємо, що саме відведення важкої зброї є одним із основних пунктів Мінського мирного договору.

Так, як сам пан Бірюков був присутнім під час процесу огляду операції, він твердо заявляє, що Артемівська база бронетехніки була відведена від лінії конфлікту – повністю. Він підкреслює, що було вивезено близько 1900 одиниць.

Крім того, майже не залишилось в Артемівську навіть стрілкової зброї. На сторінці Бірюкова детально навіть зазначено, які саме види зброї були ліквідовані.

На останок урядовець зазначає, що у місті лишилася виключно так звана «музейна» зброя. Російський уряд не припиняє істерику коло того, що Україна не виконує Мінський мирний договір. Більше того, інтернетом раз за разом ширяться фотографії, як начебто українська армія навпаки тільки стягує важку техніку до зони конфлікту.

Юрій Бірюков зазначив, що дану тема можна російським пропагандистам вже закривати, адже після того, як і в Артемівську вивезли зброю тема стає, цитуємо : «просто неактуальною і її не варто розкачувати».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео