Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кабінет міністрів хоче відправити у відставку Олександра Кіхтенка

Кабінет міністрів хоче відправити у відставку Олександра Кіхтенка
212794 ПЕРЕГЛЯДІВ

Донеччина залишиться без свого теперішнього голови військово-цивільної адміністрації Олександра Кіхтенка. Кабінет міністрів надіслав подання Петру Порошенко на звільнення управлінця Донецької області


Донеччина залишиться без свого теперішнього голови військово-цивільної адміністрації Олександра Кіхтенка. Кабінет міністрів надіслав подання Петру Порошенко на звільнення управлінця Донецької області.
Основна причина – зрив побудови фортифікаційних споруд. Нагадуємо, що на даний момент ведеться будування оборонної лінії на сході України. Урядовці обіцяли, що українську лінію Маннергейма збудуть у короткі терміни, але робота затягнулася.
Кабінет міністрів України звинувачує у цьому саме голову військово-цивільної адміністрації Донецької області Олександра Кіхтенка.
«Рішення про звільнення Олександра Кіхтенка з посади голови військово-цивільної адміністрації Донецької області було прийнято у п’ятницю, 5 червня, зараз надіслали свою вимогу на розгляд Президенту України», - повідомляє прес-служба Кабміну.
Петро Порошенко ще раніше заявив, що готовий притягнути до відповідальності всіх осіб, що підозрюються у зриві возведення фортифікаційних споруд. Зокрема до відповідальності планують притягнути вище зазначеного губернатора, а також брата колишнього губернатора Донеччини Сергія Тарути.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео