Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Урядовці радять не боятися блокади простим громадянам

Урядовці радять не боятися блокади простим громадянам
53296 ПЕРЕГЛЯДІВ

Коли вперше зайшла мова про економічну та товарну блокаду Донбасу, люди почали говорити, що регіон залишиться у цілковитій ізоляції фактично від зовнішнього світу


Коли вперше зайшла мова про економічну та товарну блокаду Донбасу, люди почали говорити, що регіон залишиться у цілковитій ізоляції фактично від зовнішнього світу. Дійсно, звучить слово «блокада» не зовсім оптимістично, проте уряд стверджує, що простим громадянам не слід боятися.
«Основна ціль блокади – зупинити торгівельні відносини з тими підприємствами, що на даний момент працюють під «егідою» окупантів», - зазначили ще минулого тижня у Президента.
Голова військово-цивільної адміністрації Луганщини – Геннадій Москаль неодноразово заявляв, що через пункти пропуску потрапляє товар, гроші з продажу якого ідуть у кишеню терористам. Він сам особисто виїздив на блок-пости, щоб контролювати перевірку.
За словами Андрія Парубія на даний момент слід припинити торгівлю з окупантами через контрабандистів, адже українські підприємства самі ж і відмовилися торгувати з терористами, проте ті, хто везуть «заборонений» товар – не гребують продати зайве сепаратистам.
«Ми повинні регулювати дії чиновників, які самі вирішують пропускати товар чи ні. Якщо вони будуть відчувати відповідальність за те, що роблять не в інтересах держави – більшість проблем ліквідується», - заявив Андрій Парубій.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео