Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Арсеній Яценюк хоче припинити виплати боргу

Арсеній Яценюк хоче припинити виплати боргу
212884 ПЕРЕГЛЯДІВ

«З наступного тижня ми хочемо припинити виплату наших боргів», - про це відкрито заявив Арсеній Яценюк


«З наступного тижня ми хочемо припинити виплату наших боргів», - про це відкрито заявив Арсеній Яценюк. Він наголошує на тому, що такий хід подій можливий у тому випадку, якщо чотири приватних кредитори не дадуть згоду на реструктуризацію боргу.
Процес даної процедури обговорюється вже досить давно, проте видимих зрушень – поки що немає. Зовнішній борг України все ще не реструктуризовано і разом з цим кредитори вимагають виплати коштів.
«Києву потрібні гроші на боротьбу з реальним агресором. Чому саме зараз ми повинні виплачувати відсотки по кредитам, які набрав колишній уряд разом з Януковичем? Наша позиція тверда: ми припинимо виплачувати кошти, якщо весь наш зовнішній борг не буде рестуруктуризовано», - зазначив прем’єр-міністр.
Арсеній Яценюк також повідомив про те, що на даний момент МВФ дав час для створення нових законопроектів, щодо способу виплати боргу. Мова йде саме про реструктуризацію.
«Український бюджет і всі ми українці не потягнемо виплату боргу і посилення обороноздатності. Ми так жити не будемо», - завершив політик.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео