Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

МЗС України ініціює новий список санкцій

МЗС України ініціює новий список санкцій
159734 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ми будемо добиватися того, щоб міжнародна спільнота ухвалила новий список санкцій


«Ми будемо добиватися того, щоб міжнародна спільнота ухвалила новий список санкцій. Цей список буде окремо включати тих осіб, що винні у затриманні та ув’язненні українських громадян на території РФ», - заявив Павло Клімкін.
МЗС України зазначає, що хоче у такий спосіб добитися звільнення всіх наших політичних в’язнів, яких, до речі, незаконно утримує Росія.
«Всіх винних обов’язково буде покарано. Доля сама це зробить. Проте, ми не можемо чекати і вважаємо, що необхідно діяти рішучо. Весь цивілізований світ повинен допомогти нам у звільненні наших громадян. Ми розробимо нові списки і будемо вимагати санкції до тих пір, поки російські можновладці не зрозуміють, що досить робити з наших невинних громадян своїх політичних в’язнів», - підкреслив Павло Клімкін.
До цього міністр додав, що не пам’ятає жодних політичних зборів, де б не говорилося про звільнення українських політичних в’язнів з російського полону. Павло Клімкін вважає, що доцільно тримати це питання у сфері широкого обговорення і постійно робити відповідний тиск на Москву.
«Ці політв’язні – символ того, що Росія слабка. Москва утримує наших громадян через своє безсилля. Для нас наші громадяни важливі і тому ми готові боротися за них до кінця», - завершив міністр.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео