Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Закони в України повинні створюватися спільно – Луценко

Закони в України повинні створюватися спільно – Луценко
53154 ПЕРЕГЛЯДІВ

За 100 днів роботи уряду було подано ряд нових законодавчих ініціатив. Не всі вони за свідченням депутатів проходили єдиноголосну згоду депутатів: щоб просунути деякі з ініціатив, потрібно було проводити чотирьохкратне голосування

За 100 днів роботи уряду було подано ряд нових законодавчих ініціатив. Не всі вони за свідченням депутатів проходили єдиноголосну згоду депутатів: щоб просунути деякі з ініціатив, потрібно було проводити чотирьохкратне голосування.
Народний депутат України від фракції «Блок Петра Порошенка» Юрій Луценко вважає, що усі подані законодавчі ініціативи мають бути узгоджені між парламентом та Президентом Україні, перед тим як потрапляти на слухання.
«Практика нам показує, що індивідуальні ініціативи – дуже суперечливі, породжують купу протиріч, проте з них є дійсно гарні закони, які можуть змінити ситуацію в державі. Я твердо впевнений, що усі законодавчі ініціативи, особливо індивідуальні, коаліція повинна вирішувати та узгоджувати виключно разом із Президентом та Адміністрацією Президента. Тільки у такому випадку можна казати про ефективність прийняття різних законодавчих рішень стосовно сфер українського життя.» - зазначає Юрій Луценко.
Народний обранець впевнений, що такий підхід, щодо прийняття і подальшої реєстрації законів дасть широке поле для утвердження дійсно якісних реформ і стане запобіжником трьох, чотирьохразового голосування, яке в принципі є порушенням регламенту.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео