Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська розвідка буде посилати своїх агентів до терористичних організацій

Українська розвідка буде посилати своїх агентів до терористичних організацій
79752 ПЕРЕГЛЯДІВ

Депутати Верховної Ради України прийняли зміну до законопроекту, який дозволяє українським розвідувальним підрозділам проникати до терористичних організацій та тих спільнот, які підривають цілісність держави

Депутати Верховної Ради України прийняли зміну до законопроекту, який дозволяє українським розвідувальним підрозділам проникати до терористичних організацій та тих спільнот, які підривають цілісність держави. Це стосується не лише українських, а й міжнародних.
За законодавчу ініціативу проголосували 258 народних обранців, при необхідному мінімумі – 226 голосів. Що ж змінить впровадження такого закону?
По-перше, як кажуть депутати, дана ініціатива нормалізує мобілізаційну роботу всіх підрозділів Служби зовнішньої розвідки в Україні. Який тепер буде регламент мобілізації – поки що не анонсовано, але в уряді обіцяють оприлюднити правила як можна скоріше.
По-друге, внесені зміни до законопроекту передбачають застосування військовими підрозділами спеціальної розвідувальної техніки.
Дані зміни до законопроекту створені у рамках ініціативи Президента України, щодо модернізації нормативно-правової бази Військових Сил України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео