Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Коаліція говоритиме про своє майбутнє

Коаліція говоритиме про своє майбутнє
240199 ПЕРЕГЛЯДІВ

Це станеться 8-9 вересня. Фракції коаліції зберуться на зустріч з Президентом України Петром Порошенком та Прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком. Здебільшого, говоритимуть про роботу в парламенті, створення і прийняття законів. Крім того, глава держави та уряду по черзі зустрінуться з міністрами, аби ті прозвітували про хід їх роботи. Про це повідомив перший заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка».

Заступник спікера Ради Оксана Сироїд, не вважає за потрібне переформатувати коаліцію через вихід з неї Радикальної партії. До того ж, у парламенті конституційною більшістю голосів підтримали вихід політсили Олега Ляшка.

Тож, коаліція продовжить свою роботу без цієї партії, «Опозиційний блок» до себе не кликатимуть. Щоправда, вихід радикалів означає, що для остаточного голосування за децентралізацію не вистачить голосів. Про це сказав перший заступник голови фракції Блоку Петра Порошенка Ігор Кононенко. Адже, для прийняття рішень у коаліції залишиться лише 282 голоси, а для відповідного закону необхідно 300.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео