Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент розповів, що зробив для покращення інвестиційного бізнесу в Україні

Президент розповів, що зробив для покращення інвестиційного бізнесу в Україні
106201 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко підписав новий законодавчий проект, який покликаний спростити бюрократичну процедуру отримання ліцензії для ведення господарської діяльності. Разом із новими змінами українці дізнаються, які види діяльності підлягають сертифікації

Петро Порошенко підписав новий законодавчий проект, який покликаний спростити бюрократичну процедуру отримання ліцензії для ведення господарської діяльності. Разом із новими змінами українці дізнаються, які види діяльності підлягають сертифікації.
З-поміж усіх можливих видів, уряд залишив на законодавчому рівні лише 23. Які це саме сфери, можна поцікавитися на урядовому порталі.
Даний крок покликаний спростити порядок отримання відповідних документів для іноземних бізнесменів. Як заявляє прес-служба Президента України, зміни до законодавства підвищать рейтинг України серед держав, де найвигідніше починати бізнес. Крім того, це дасть змогу нашій державі вибитися в топ країн у класифікації Всесвітнього банку через створення привабливого інвестиційного клімату.
За словами представників Адміністрації Президента, нові зміни принесуть Україні поступовий зріст економіки, а міністр фінансів, Наталя Яресько, не приховує, що рада за невеликі зрушення в аграрному секторі, адже вважає агро-бізнес найпривабливішою інвестицією для бізнесменів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео