Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Візова лібералізація залишилася поза увагою Європейського Союзу

26852 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пакет законів, який був прийнятий ВР стосовно візової лібералізації залишився без оцінки зі сторони ЄС.

Така інформацію стосовно недавно ухваленого пакету ЗУ оприлюднив у своїй заяві Ян Томбінський, голова представництва Європейського Союзу в Україні: "Жодна з інституцій Євросоюзу не прокоментувала зміст нового пакету законів, який був прийнятий ВР стосовно впровадження плану дій із візової лібералізації".

Ян Томбінський зауважив, що ні публічних, ні інших оцінок документу висловлено не було. Голова представництва також додав, що, свою позицію ЄС зможе тільки після того, як грунтовно проаналізує прийнятий пакет законів.

Нагадаємо, що головою ВР Володимиром Гройсманом було заявлено, що жоден із законів із пакета безвізового режиму не отримав "червону картку", а тому у найближчому майбутньому їх підпишуть та оприлюднять.

Президент України висловив надію, що вже п’ятнадцятого грудня Єврокомісія ухвалить рішення щодо надання безвізового режиму Україні.

Павлом Клімкіним було заявлено, що отримання Україною безвізового режиму можливе вже влітку/восени наступного року, але лише після ряду зобов’язань, які вона повинна виконати.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео