Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Політичні блогери вважають, що Україна тільки розігрівається для справжніх реформ

Політичні блогери вважають, що Україна тільки розігрівається для справжніх реформ
53338 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Інтернеті політичні блогери жваво обговорюють проведені та заплановані реформи в країні. Проте, наш народ не поспішає радіти: в мережі ходить тенденція думати, що зараз Україна перебуває на ступені «розігріву» для введення справжніх політичних та соціальних змін.

Реформи. Це слово, яке супроводжує майже кожну промову наших політиків. Важко не погодитись із тим виразом, що країну необхідно зараз реанімувати.
Уряд робить важливі кроки на шляху до прогресивних змін. Не можна не відзначити, що на міжнародній арені дуже схвально поставилися до нового курсу реформ в Україні. Західноєвропейські політики вважають, що саме новий пакет реформ допоможе державі прийти до європейських стандартів.
В Інтернеті політичні блогери теж жваво обговорюють проведені та заплановані реформи в країні. Проте, наш народ не поспішає радіти: в мережі ходить тенденція думати, що зараз Україна перебуває на ступені «розігріву» для введення справжніх політичних та соціальних змін. Після цього періоду, експерти вважають, що наша країна зробить реальний ривок у всіх сферах.
Проте, не раз навіть на персональних сторінках наших урядовців українці пишуть, що все, що зараз пропонує нам окремі політики – було актуально для 1990х років. Тобто, всі ці зміни, що тривають зараз у державі повинен був зробити новоутворений уряд держави, що отримала незалежність.
В Європі ж навпаки українські реформи не вважають відсталими, навпаки, зауважують, що держава зробила значний прогрес майже у неможливих для цього умовах – умовах війни у Східному регіоні.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео