Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У ВРУ затвердили календарний план четвертої сесії

187891 ПЕРЕГЛЯДІВ

Парламентом була прийнята постанова щодо календарного плану проведення восьмого скликання четвертої сесії ВРУ.

Таке рішення підтримало двісті сорок вісім із трьохсот сорока двох нардепів, котрі були зареєстровані у сесійній залі.

За документом передбачається відкрити сесію другого лютого, пленарний режим у депутатів пройде з другого по п’яте лютого. Робота в фракціях, комітетах, групах та комісіях відбудеться з восьмого по дванадцяте лютого.

З шістнадцятого по дев’ятнадцяте проходитимуть пленарні засідання. З двадцять другого по двадцять шосте лютого депутати знову працюватимуть у комісіях, фракціях, комітетах та групах. З двадцять дев’ятого лютого по четверте березня нардепи працюватимуть із виборцями.

У березні пленарний режим парламенту запланований на п’ятнадцяте-вісімнадцяте березня та двадцять дев’яте березня по перше квітня. Працюватимуть із виборцями депутати з двадцять першого по двадцять п’яте березня.

У квітні пленарні засідання пройдуть з дванадцятого по п’ятнадцяте та з дев’ятнадцятого по двадцять друге квітня. Комітети, комісії, групи та фракції відкрити для роботи депутатів пройдуть четвертого-восьмого квітня.

Пленарні засідання також відбудуться з одинадцятого по тринадцяте та з сімнадцятого по двадцяте травня, а також тридцять першого-третього червня та чотирнадцятого-сімнадцятого червня.

Працюватимуть із виборцями депутати двадцять третього-двадцять сьомого травня, та з двадцять дев’ятого червня по друге липня. Робота у комісіях, фракціях, групах та комітетах пройде з четвертого по шосте травня, та з шостого по десяте і з двадцять першого по двадцять четверте червня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео