Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Нові реформи в Україні – це філософія звільнення від старої системи

Нові реформи в Україні – це філософія звільнення від старої системи
79807 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зараз уряд на чолі з Яценюком поступово впроваджує зміни у структурі МВС. Реформування буде умовно ділитися на 2 частини: власне реорганізація МВС, як структури, а також впровадження Національної поліції, як нової поліцейської моделі.

Зміна старої системи, що застигла в Україні – ось курс, який пропонує українцям сьогоднішній уряд.
Реформи в нашій державі стали саме тим предметом, що найбільше всього обговорюють люди в різних колах суспільства. І це не дивно, адже, по-перше, саме введення реформ під час військових дій стали майже нонсенсом для всіх держав Європи, а, по-друге, майже кожного місяця реформується окремий сектор життя українців. І хоча, політичні аналітики вважають, що це тільки «розігрів» для справжніх змін «згори», пересічні громадяни серйозно вірять, що нововведення допоможуть відійти від догм старого режиму.
Зокрема зараз уряд на чолі з Яценюком поступово впроваджує зміни у структурі МВС. Реформування буде умовно ділитися на 2 частини: власне реорганізація МВС, як структури, а також впровадження Національної поліції, як нової поліцейської моделі.
«Ми хочемо відійти від політичного тиску та політичних сил на систему безпеки в Україні. Національна поліція має стати саме втіленням тієї ідеї незалежності міліцейської структури від дзвінків «згори». Наша мета – позбутися радянщини у всіх структурах», - саме так окреслив проведення реформ Арсеній Яценюк.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео