Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Діяльність української розвідки буде узаконено

Діяльність української розвідки буде узаконено
53221 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна все більше і більше вдосконалює свою оборонну систему. Нова законодавча ініціатива, яку подав Президент України Петро Порошенко, створена врегулювати діяльність зовнішньої розвідки України, а також підрозділів на окупованій території Донбасу.

Україна все більше і більше вдосконалює свою оборонну систему. Зараз нагальним питанням постало вирішення долі української розвідки.
Нова законодавча ініціатива, яку подав Президент України Петро Порошенко, створена врегулювати діяльність зовнішньої розвідки України, а також підрозділів на окупованій території Донбасу. У статусі документа зазначено: «Повернуто з підписом від Президента».
Пояснювальна записка розповідає, що новий закон допоможе підвищити ефективність роботи розвідкових підрозділів, використання точного обладнання для спостереження та збільшить термін роботи спеціальних підрозділів від 2 до 6 місяців збору даних.
Більше того, Порошенко заявив, що цей закон зробить національну розвідку більш незалежною від СБУ і дозволить виконувати більший спектр функцій.
Нагадуємо, що розвідкові підрозділи в свій час вже займалися вилученням даних про діяльність терористичних угрупувань. Зокрема, Україна надсилала дані про підготовку теракту 11 вересня в Америці, проте через малий авторитет наших підрозділів на початку 2000 - ніхто серйозної уваги інформації не приділив.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео