Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВРУ вирішить сьогодні: чи скасовувати 1,5% військового податку

ВРУ вирішить сьогодні: чи скасовувати 1,5% військового податку
132878 ПЕРЕГЛЯДІВ

Законопроект №2436 планують змінити у першому читанні. Депутати вирішують скасувати 1,5% податку з валютних операцій в Україні.

Давним-давно було так: одні моляться, інші - воюють, треті – годують. Сьогодні обов’язки «годувати» тих, хто воює лягло на плечі українців.
31 липня 2014 року Верховна Рада прийняла закон, за яким всі громадяни України повинні були сплачувати 1,5% податку на користь армії. Фактично не уряд, а самі українці годували і продовжують годувати нашу армію.
Цей процент відраховується з нашої заробітної платні, премій, будь-яких компенсаційних виплат та валютних операцій. Закон мав діяти до 1 січня 2015 року. ВРУ обіцяла акумулювати 2,9 млрд гривень. Проте, хід війни змінився і було вирішено продовжити дію законопроекту до 1 січня вже 2016 року.
Сьогоднішнє засідання стартує в 10.00. Саме сьогодні буде вирішено: чи має право існувати такий закон сьогодні? Чи повинні українці продовжувати годувати нашу армію, адже уряд запевняє, що конфлікт повільно, але впевнено іде до початку деескалації.
Законопроект №2436 планують змінити у першому читанні. Депутати вирішують скасувати 1,5% податку з валютних операцій в Україні. Експерти повідомляють, що у ВРУ є всі шанси полегшити податковий тягар наших громадян.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео