Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Верховна Рада розповіла про умови отримання Україною грошей від ЄС

Верховна Рада розповіла про умови отримання Україною грошей від ЄС
108238 ПЕРЕГЛЯДІВ

У разі відмови нашої держави й надалі забороняти експорт українського лісу-кругляка на міжнародні ринки, Європейський союз обіцяє у найкоротший строк надати Україні велику фінансову допомогу у розмірі вражаючих шестисот мільйонів євро.

Варто відзначити, що варварська вирубка лісів, котра на сьогоднішній день вже має масштаби дійсно серйозної проблеми, сильно загрожує не тільки подальшим політичним відносинам Української держави та ЄС, а й надзвичайно крихкій екосистемі нашої країни. До того ж, у Верховній Раді зауважують, що для відродження деревообробної галузі України влада держави має прийняти відповідний закон про вищезазначену відміну заборони на експорт і, таким чином, дозволити вести свою діяльність більш ніж двом десяткам нових деревообробних підприємств на українських територіях.

Цікаво, що раніше президент України Петро Порошенко називав обіцяні Європейським союзом гроші потужною фінансовою подушкою для успішного українського реформування. Цей 600-мільйонний фінансовий транш та довгоочікуваний безвізовий режим, котрі анонсуються владою нашої держави на найближчий час, стануть своєрідним підтвердженням для усієї Європи серйозності намірів України крокувати саме європейським шляхом.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео