Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гройсман назвав прізвища тих, хто отримує персональні санкції від України та ЄС

Гройсман назвав прізвища тих, хто отримує персональні санкції від України та ЄС
159464 ПЕРЕГЛЯДІВ

Верховна Рада на чолі з Володимиром Гройсманом запровадила свій список тих осіб, проти яких повинні бути запроваджені персональні санкції.

Справа Надії Савченко – досі не закрита. Верховна Рада на чолі з Володимиром Гройсманом запровадила свій список тих осіб, проти яких повинні бути запроваджені персональні санкції.
Ще минулого тижня було прийнято рішення про подання окремого прохання світовій спільності, щодо впровадження персонально розроблених економічних та політичних обмежень російським політикам, які хоч якось причетні до ув’язнення нашої льотчиці. Так і була прийнята постанова № 2570 «Про звернення до світової спільноти з проханням ввести персональні санкції проти осіб, що причетні до утримання під вартою народного депутата, української льотчиці Надії Савченко». Постанова отримала 265 голосів народних обранців.
«Мета даного документу – звернути увагу президента Росії на правила дотримання мирного договору, підписаного у Мінську. Росія повинна звільнити незаконно ув’язненого українського депутата – Надію Савченко», - говориться у повідомленні.
До списку потрапив першочергово президент РФ – Володимир Путін, глава терористичної ЛНР, ряд слідчих, що займалися справою Надії. Останніх також звинувачують у тому, що вони сфабрикували розслідування псевдо-злочину української льотчиці.
Нагадуємо, що Савченко перебуває за гратами ще з липня 2014 року. Її звинувачують у загибелі 2-х російських журналістів на Донбасі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео