Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

3 українських реформи, які нищать режим Путіна

3 українських реформи, які нищать режим Путіна
106357 ПЕРЕГЛЯДІВ

Європейські та американські політологи вважають, що реформи тут, в Україні є тою рушійною силою, яка нищить майже тоталітарний режим там, у Росії.

Не дарма весь період становлення імперської Росії, держава-гігант намагалася різними шляхами підкорити собі землі України. І дійсно, навіщо демократичний, прогресивний сусід на півдні, який ще раз би нагадував жителям про репресивність уряду та жорсткість режиму.
Європейські та американські політологи вважають, що реформи тут, в Україні є тою рушійною силою, яка нищить майже тоталітарний режим там, у Росії.
На черговому саміті Україна-ЄС політики висунули думку, що зараз наша держава знаходиться на вірному шляху реформ.
По-перше, було приведено до уряду значну кількість досвідчених людей, що знають як проводити реформи. Крім того, Арсеній Яценюк запросив іноземних політиків для обміну досвідом: зокрема левову долю реформ в Україні підпала під розробку грузинським колегам, які зіштовхнулися з подібною економічною та політичною ситуацією декілька років тому.
По-друге, політологи відзначили перспективність та прогресивність антикорупційних заходів. Якщо корупція в Росії «цвіте і пахне» (навіть у тому ж самому Криму, який ще тільки рік пробув у складі РФ, то Україна вже принаймі зробила крок, щоб знищити махінації та неправомірні схеми на своїх теренах.
Третім найголовнішим пунктом змін є реформа Державтоінспекції. Ця реформа точно відобразиться найближчим часом на середньостатистичних громадянах. Якщо економічні зміни можуть дати потрібний результат через десятки років (вони по суті і прокладають перспективу майбутнього), то ця реформа проявить себе вже через 3, максимум 5 років.
Що ж, навіть на черговому саміті відзначили, що Україна ще на крок стала далі від російської сфери впливу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео