Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Податкова реформа зробить цю осінь насиченою

Податкова реформа зробить цю осінь насиченою
212563 ПЕРЕГЛЯДІВ

Зміни до податкового кодексу були здійснені ще за режиму Януковича, зараз же новий уряд пропонує дійсно «по-новому» поглянути на податкову реформу.

Податки – це те, що тримає державу на плаву. Цю прописну істину розуміють абсолютно всі. Зміни до податкового кодексу були здійснені ще за режиму Януковича, зараз же новий уряд пропонує дійсно «по-новому» поглянути на податкову реформу. Навіть політики називають кінцеву дату старту реалізації проекту.
«Робоча група при Міністерстві фінансів вже розпочала свою роботу. До кінця літа має бути представлений першопочатковий проект нової податкової реформи, а вже восени, ми впевнені, він буде представлений на голосування», - заявляє Айварас Абромавічус.
До речі, робочу групу очолює Наталя Яресько, міністр фінансів.
Щодо складу самої реформи – поки що подробиць не розкривають, посилаючись на те, що проект лише знаходиться в стані розробки. Тим не менш, пан Абромавічус твердо впевнений, що в жовтні відбудеться голосування, а вже з січня 2016 року реформа почне діяти.
Нагадуємо, що на меті уряду є впровадження 62 реформ. Серед них пріоритетною стала податкова реформа. Зазначимо, що вона стала одним із ключових показників успішності розвитку нашої країни.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео