Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Що означає для України активізація інформаційної політики?

Що означає для України активізація інформаційної політики?
186067 ПЕРЕГЛЯДІВ

Коли мова заходить про інформаційну політику у пересічного українця виникає одразу 3 асоціації: або справа стосується сучасних технологій, або цензури у ЗМІ, або «обмежать доступ до інтернету».

Коли мова заходить про інформаційну політику у пересічного українця виникає одразу 3 асоціації: або справа стосується сучасних технологій, або цензури у ЗМІ, або «обмежать доступ до інтернету». Доля правди тут все ж таки є, адже нова доктрина, розроблена Міністерством інформаційної політики покликана долати російську агітаційну медіа зброю.
Під час конференції «Звіт діяльності за квітень 2015» Юрій Стець розповів, що на даний момент повним ходом іде розробка документів, які покликані створити ряд телепрограм про окуповані регіони України. Більше того, у планах міністра інформаційної політики стоїть висвітлення всіх робочих моментів Верховної Ради, Президента, Кабміну.
«Ми хочемо висвітлювати різні соціальні кампанії. Зокрема, у наших планах стоїть проведення ряду заходів серед вимушених переселенців. Разом із Державним комітетом телебачення Міністерство інформаційної політики хоче впровадити ряд телепередач про Крим та Донбас, які будуть транслюватися на обласних каналах цих регіонів», - ділиться ідеями радник міністра Сергій Костинський.
Всі ці заходи розробляються в рамках доктрини про інформаційну політику в Україні. Дія нового регламенту розрахована на 10 років. Пан Стець обіцяє, що всі необхідні документи будуть представлені громадськості вже до кінця травня, а вже в вересні цього року планується розгляд нової законодавчої стратегії ВРУ та Президентом України.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео