Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В чому полягає нова стратегія національної безпеки України?

В чому полягає нова стратегія національної безпеки України?
159518 ПЕРЕГЛЯДІВ

РНБО на черговому засіданні прийняли нову стратегію національної безпеки та оборони України. 

Оборона держави… Ця фраза означає для всіх країн запоруку незалежності та стабільності. Україну позбавили якісної обороноздатності ще за становлення незалежності, обіцяючи мир та спокій на наших теренах. Ідеальне життя обіцяли сусіди, чи не правда? Проте, зараз ситуація показала зовсім інший бік «доброзичливців»: війна вимусила ще раз замислитися усіх: яку ціну ми можемо заплатити за незалежність?
І ось, РНБО на черговому засіданні прийняли нову стратегію національної безпеки та оборони України. Як же тепер будуть захищатися кордони України і хто збереже спокій громадян всередині країни?
«На засіданні ми розглянули комплекс мір, які не тільки прискорять будівництво фортифікаційних споруд на території Донбасу та Закарпатської області, ми хочемо посилити відповідальність тих осіб, які вчасно не виконують строки будівництва. Більше того, «Стратегією» передбачено розвиток медичного забезпечення військовослужбовців для кожного регіону індивідуально», - зазначає РНБО. До всього цього слід ще додати, що РНБО вносить зміни у підготовку військових: тепер наші солдати будуть тренуватися за заздалегідь розробленими сценаріями, які направлені на те, щоб забезпечити гнучкість навичок та виробити необхідний алгоритм дій.
Крім того, було розглянуто ряд заходів, які забезпечать нашій державі енергетичну безпеку, зокрема був взятий курс на демонополізацію енергетичних ресурсів, а також розвиток ядерної енергетики.
Дана «Стратегія» була розроблена в рамках програми «Україна-2020».

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео