Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Інформація стане новою зброєю України

Інформація стане новою зброєю України
26717 ПЕРЕГЛЯДІВ

Півроку наша держава розробляла «Стратегію національної безпеки України» і вже 6 травня Президент України урочисто оголосив новий курс.

Півроку наша держава розробляла «Стратегію національної безпеки України» і вже 6 травня Президент України урочисто оголосив новий курс. Так був закладений «кістяк» абсолютно іншої основи політики в нашій державі. На те вона і стратегія, щоб створити вектор дій держави. Зауважимо, що часу не так вже і багато: виконання стратегії розраховано до 2020 року. Тим не менш, зараз потрібно нарощувати «м’язи» на «кістяк» початкових законів. Зокрема ними повинні стати проекти про використання інформації в Україні.
Як відзначають експерти – інформація може стати куди потужнішою зброєю, ніж важка артилерія. Про це людство знає, щонайменше, з часу Хрестових походів.
«Інформаційна безпека. Ось на чому мають ґрунтуватися нові реформи. Інформація грає чи не найбільшу роль у війні і ми цим повинні користуватися. Чому стала можливою анексія Криму? Люди вже другий десяток дивляться російський контент, читають російські новини і врешті-решт стали вірити, що все, що декларують ведучі телеканалів – суцільна правда», - зазначає народний депутат Світлана Заліщук.
За словами народних обранців необхідно розширити прерогативи «Стратегії-2020», як «оборонної п’ятирічки». Тобто, інформаційний сектор теж необхідно фінансувати. На думку народних обранців, слід створити унікальний український інформаційних контент, який буде висвітлювати не просто культурну спадщину нашої держави, а показувати ті медіа-продукти, що будуть популярними та цікавими усім українцям.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео