Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Гройсман заперечив участь бойовиків у реформуванні Конституції

Гройсман заперечив участь бойовиків у реформуванні Конституції
159510 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще з початку весни цього року терористи Донбасу маже в один голос заявляли, що хочуть і будуть приймати участь у проведенні змін до Конституції України

Ще з початку весни цього року терористи Донбасу маже в один голос заявляли, що хочуть і будуть приймати участь у проведенні змін до Конституції України. Більше того, за словами лідерів, так званих республік, «ДНР» та «ЛНР» не раз посилали запит до Києва. Як заявляють бойовики: «Донбас повинні чути».

Ну що ж, голос окупантів почули і Володимир Гройсман заявив, що терористи ні в якому разі не будуть приймати участь у розробці Конституційних змін. Більше того, Конституційна комісія взагалі не отримувала жодної пропозиції з боку псевдо-республік «ДНР» та «ЛНР».

Пан Гройсман наголосив, що пропозиції, щодо змін до Основного закону можуть вносити виключно громадяни України. Крім того, на даний момент у сфері реформ працює і Тристороння контактна група, яка теж розробляє поправки до деяких статей.

Мови про участь бойовиків у Конституційній реформі – і бути не може. Так стверджують в уряді. Тим не менш «голос Донбасу» в обличчі терористів, знову заявляє про те, що направляли свої пропозиції не просто до Конституційної комісії, а й до Мінської контактної групи, проте, за їх словами, ніхто пропозиції не почув.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео