Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністерство соціальної політики вимагає запровадження пенсійної реформи

Міністерство соціальної політики вимагає запровадження пенсійної реформи
106466 ПЕРЕГЛЯДІВ

Пенсії по-новому в Україні – це значить впровадження накопичувальної системи. Проте, не всі політики підтримують дану програму. 

Пенсії по-новому в Україні – це значить впровадження накопичувальної системи. Проте, не всі політики підтримують дану програму. Звісно, нові зміни викликають занепокоєння, адже ще жодного року в країні не було чогось подібного. Міністерство соціальної політики вважає за потрібне негайно впровадити дану пенсійну реформу. Чому – читайте далі?
«Нова пенсійна система – це нова фактично філософія. Вона повинна змінити повністю уявлення наших громадян. Люди фактично будуть залучені до створення свого пенсійного майбутнього. Пенсія тепер стане відповідальністю, адже розмір соціальної виплати буде залежати виключно від особи, що працює. Ми закликаємо прийняти усі законопроекти вже зараз, щоб через 2-3 роки система вже повністю функціонувала. Уряд вважає, що такі зміни слід впроваджувати тільки на етапі економічного підняття, проте логічно, що прийняття сьогодні законів – буквально завтра не переверне всю систему виплат», - зазначив міністр соціальної політики Павло Розенко під час «Години запитань до уряду» у п’ятницю.
За його словами нова пенсійна реформа повинна вступити в силу вже з 2017 року.
«Я хочу закликати народних обранців проголосувати за впровадження пенсійної реформи. Ми готові продовжувати нове законодавство разом з Верховною радою», - зазначив пан Розенко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео