Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко розповів, яка реформа може стати для українців найболючішою

Петро Порошенко розповів, яка реформа може стати для українців найболючішою
26720 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Підвищення тарифів. Для всіх нас, українців – це найболючіша реформа, проте вона стратегічно обґрунтована», - зазначив Петро Порошенко у своїй щорічній промові

«Підвищення тарифів. Для всіх нас, українців – це найболючіша реформа, проте вона стратегічно обґрунтована», - зазначив Петро Порошенко у своїй щорічній промові.
Президент зазначив, що підвищення тарифів є найбільш непопулярним рішенням уряду для народу, проте, в межах цілої економіки – такий хід є вигідним державі.
«Не можна допустити, щоб країна знову повернулася до корупції у сфері постачання газу, не можна також знову дати НАК «Нафтогазу» залишитися у дефіциті», - стверджує Петро Порошенко.
Щодо підвищення тарифів, президент зазначає, що на даний момент уряд намагається оптимізувати той рівень оплати комунальних послуг, який зараз сплачує кожен українець. Зокрема, система субсидій є одним із шляхів нових перетворень.
«Про тарифи, які є зараз в Україні можна сміливо казати вже у минулому часі. Вже ніколи заміські палаци багатіїв не будуть оплачуватися за рівнем дома пересічного українця у селі. Ми це поборемо», - зазначив Порошенко.
До реформи тарифів Президент України відносить те, що за новими положеннями тепер збільшиться субсидія сільським мешканцям, особливо тим, хто живе у приватному будинку.
До речі, президент зазначив, що до початку опалювального сезону буде проведена актуалізація норм споживання для тих родин, в будинках яких не стоять лічильники.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео