Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Які реформи потрібні українцям

Які реформи потрібні українцям
212852 ПЕРЕГЛЯДІВ

Творці адміністративно-територіальної реформи стверджують, що її успіх залежить від уряду і його твердої волі

Творці адміністративно-територіальної реформи стверджують, що її успіх залежить від уряду і його твердої волі. Україна потребує реформ, це ні для кого не секрет, проте в реформах, які відбуватимуться безболісно для держави та її громадян.
Опитування населення показало, що проведення адміністративно-територіальної реформи не є для них питанням пріоритетної значущості. Це не означає, що реформа не повинна проводитися зовсім. Це означає, що реформа не повинна проводитися, так би мовити, «наскоком», а має бути чітко спланована. Приведення цієї реформи в дію повинне відбуватися по побудованому алгоритму послідовно і поступово.
Інформаційно-новинні смуги рясніють інформацією про те, що деякі політики виступають проти децентралізації влади і заважають здійсненню реформ. Це не так.
Адміністративно-територіальна реформа потрібна Україні, як країні, що позиціонує себе претендентом на те, щоб бути у складі Європейського союзу. Проте в країнах Європи ця політика проводилася саме таким чином, щоб увійти до сфери життєдіяльності людей легко і без тиску. На думку людей, неодмінно повинно зважати, здійснюючи зміни в державному устрої.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео