Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Міністерство охорони здоров’я не хоче реформувати «швидку» допомогу

Міністерство охорони здоров’я не хоче реформувати «швидку» допомогу
133134 ПЕРЕГЛЯДІВ

«Мені часто доводиться викликати «швидку» допомогу, адже у мене у родині літня людина, в якої дуже нестабільний тиск

«Мені часто доводиться викликати «швидку» допомогу, адже у мене у родині літня людина, в якої дуже нестабільний тиск. Кажу одразу, що у людини інфаркт, тоді і приїздять швидше, і мають хоч якісь ліки», - розповідає мешканка Києва.
Те, що більшість наших громадян не задоволені роботою «швидкої» - далеко не секрет. Єдине, що бентежить, чому у порядку реформи медицини немає пункту про зміни до роботи «швидкої» допомоги.
Експерти зазначають, що план реформ медичної сфери, що на днях запропонував Олександр Квіташвілі, не включає в себе регламент змін, щодо екстреної невідкладної допомоги та медицини катастроф.
Зокрема недосконалість роботи таких категорій продемонструвала катастрофа у Василькові. Коли загорілася нафтобаза, багато робітників отримало опіки різної складності. Безумовно, їх доставили до місцевої лікарні, але у більшості випадків медики не могли нічим зарадити, адже заклад не спеціалізується окремо на опікових випадках. Людей на могли везти одразу до опікового центру, адже в нашій країні існує застаріла система направлення власне самих карет і лікарів «швидкої» допомоги.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео