Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ВРУ розгляне буде систематизувати докази російської агресії

ВРУ розгляне буде систематизувати докази російської агресії
133126 ПЕРЕГЛЯДІВ

На черговому засіданні Верховної ради буде розглянуто законопроект №2320, який передбачає систематизацію доказів російської агресії проти України

На черговому засіданні Верховної ради буде розглянуто законопроект №2320, який передбачає систематизацію доказів російської агресії проти України. Особлива увага буде приділятися терористичним організаціям «ДНР» та «ЛНР».
Нагадуємо, що на даний момент ведеться детальний збір всієї інформації, щодо агресивної зовнішньої політики РФ на сході України.
У пояснювальній записці зазначається, що даний законопроект приймається для того, щоб деталізувати інформацію для представлення останньої в міжнародних судах. Слід наголосити, що даний законопроект створюється для того, щоб відшкодувати збитки. Цитуємо: «Необхідно розпочати досудові розслідування за ознаками злочинів, передбачених ст. 110 Кримінального кодексу України «Посягання на територіальну цілісність і недоторканість України» та ст. 437 Кримінального кодексу України «Планування, підготовка, розв’язання і ведення агресивної війни», що зафіксує на рівні національного права актів агресії проти України,- а докази, зібрані в цих провадженнях, могли б бути використані в Міжнародному кримінальному суді», - зазначається у пояснювальній записці.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео