Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Для розробки децентралізації в кожній області працює експертна група», - Геннадій Зубко

«Для розробки децентралізації в кожній області працює експертна група», - Геннадій Зубко
106541 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні в уряді проходить година запитань і основна проблема, яку хочуть виявити політики на сьогоднішньому засіданні – це яким чином проходить децентралізація в Україні

Сьогодні в уряді проходить година запитань і основна проблема, яку хочуть виявити політики на сьогоднішньому засіданні, це яким чином проходить децентралізація в Україні. Нагадуємо, що президент заявив про те, що реформа повинна бути повністю готова до проведення нових виборів до місцевого самоврядування, а саме, до жовтня цього року.
«Ми працюємо над реформою децентралізації», - заявляє віце-прем’єр міністр Геннадій Зубко і додає: «Абсолютно в кожному регіоні зараз працює спеціальна експертна група, яка індивідуально до кожної області розробляє ряд необхідних заходів, що потрібні в ході реалізації реформи децентралізації».
Крім того, політик наголосив на тому, що необхідно ввести в дію ще ряд законопроектів, зокрема, про передачу у повне користування земельних ресурсів місцевим громадам.
«Таким чином, місцеве самоврядування буде самостійно визначати, чи потрібен інвестор регіону і чи потрібно продати землю», - зазначив Геннадій Зубко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео