Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна шукатиме іноземних інвесторів на бізнес-форумах

Україна шукатиме іноземних інвесторів на бізнес-форумах
239676 ПЕРЕГЛЯДІВ

150 бізнесменів, представників уряду будуть приймати участь на бізнес-форумі у США. Присутніми буде також команда українських реформаторів. Про це повідомила прес-служба Міністерств економрозвитку.
Мета візиту української делегації – проінформувати бізнесменів та інвесторів про можливості та реформи, що будуть проводитися в Україні.
«Інвестор, в першу чергу, повинен зустрітися з майбутніми партнерами, побачити, хто презентує країну і дізнатися, що політика, стосовно проведення реформ – не змінилася. Україна відкрита до інвестицій», - заявив міністр економічного розвитку та торгівлі Айварас Абромавічус.
Він наголошує, що великим показником позитивної співпраці стане те, що вже ряд іноземних інвесторів працюють в Україні і саме вони стануть прикладом для тих осіб, що вагаються у своєму виборі.
«Ми хочемо представити нестандартні сектори нашої економіки на форумі. Агробізнес та інфраструктура стали традиційними представниками України на подібних заходах, але тепер ми хочемо, щоб тепер люди бачили, що у нас можна розвивати фармацевтику, інженерні послуги і навіть авіа- та ракетобудування», - розповідає заступник міністра Наталія Нікольська.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео