Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Службу зайнятості замінить нове відомство

133520 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під час реформування традиційна Державна служба зайнятості України поступиться місцем новій структурі, яка матиме назву Національне агентство праці. Причиною є те, що існуюча служба зайнятості є дуже корупційною і несучасною, тому надалі їй немає місця у нинішніх реаліях.

Міністр соціальної політики Павло Розенко розповів, як реформування, що проводиться зараз у соціальному та економічному житті України, вплине на існування Державної служби зайнятості. Міністр зауважив, що нинішній стан цієї структури є незадовільним, тому на базі служби зайнятості планують створити більше ефективну і мобільну службу.

За словами Розенка, новостворене Національне агентство праці не займатиметься тендерними процедурами. Головне, на чому спеціалізуватиметься новостворена структура — допомога громадянам у працевлаштуванні. Тому нинішня служба після реформування має бути розформована.

11 вересня Служба безпеки України викрила очільника служби зайнятості на отриманні хабара у розмірі 600 тисяч гривень. Службовець зловживав своїм положенням, надаючи підприємцям перевагу у тендерах за хабарі, і залучав до протиправних дій своїх підлеглих.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео