Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Наталія Яресько обіцяє Україні оптимістичний бюджет-2016

133889 ПЕРЕГЛЯДІВ

Очільниця Міністерства фінансів Наталія Яресько анонсує подання проекту державного бюджету на наступний рік. Разом з проектом бюджету на розгляд народних депутатів будуть подані кілька законопроектів реформ, які пропонує відповідне міністерство.

Наталія Яресько обіцяє на наступному тижні подати на розгляд парламенту проект державного бюджету разом з законопроектами стосовно реформ у різних галузях економіки.

Керівник Міністерства фінансів анонсує, що до пакету законів, який це відомство подасть на розгляд Верховній Раді, ввійдуть проекти бюджету та податкової реформи, а також законодавчі акти, що стосуватимуться різних напрямків державних витрат.

Проект бюджету, за словами Яресько, не передбачає зменшення соціальних виплат. Натомість його оптимізації можна досягти, продумавши витрати на дороги, енергетичний та аграрний сектори. Іншою пропонують зробити схему фінансування охорони здоров’я та освіти у державі.

Серед прогнозованих Яресько скорочень витрат, закладених у проект бюджету, окреме місце займає скорочення держапарату.

Що стосується нової податкової реформи, нею пропонується зменшення оподаткування зарплат з 41 відсотка до 20.

Як повідомляють, проект бюджету та податкової реформи вже пройшли узгодження у Міжнародному валютному фонді, тому чекають лише прийняття Верховною Радою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео