Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Проект нового Податкового кодексу очікує на розгляд

240976 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міністерство фінансів готове подати на розгляд парламенту проект новоствореного Податкового кодексу. 2 грудня народні депутати зможуть ознайомитися з текстами проектів Податкового кодексу, а також державного бюджету на рік, що наближається.

Наталія Яресько, яка очолює Міністерство фінансів України, повідомила про те, що з 30 листопада готовий до розгляду проект нового Податкового кодексу, який розробило відповідне відомство. Вже у середу 2 грудня депутатам Верховної Ради будуть запропоновані на розгляд тексти проектів Податкового кодексу та державного бюджету-2016.

Минулий проект держбюджету-2016 побачив світ у вересні, однак документ був відправлений на доопрацювання. Новий проект документу, за словами міністра фінансів, суттєво відрізняється від свого попередника. Зокрема, за новим проектом на 8,7 відсотків збільшені доходи держбюджету: тепер вони мають складати понад 598 мільярдів гривень. Щодо витрат бюджету, новий проект передбачає збільшення на 21 відсоток — якщо запропонований бюджет буде прийнятий, цей показник дорівнюватиме майже 674 мільярдам гривень.

Крім Податкового кодексу та державного бюджету, 2 грудня народним депутатам запропонують до розгляду ще 40 законопроектів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео