Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Що загрожує українській економіці?

80582 ПЕРЕГЛЯДІВ

Експерти Світового банку поділилися прогнозами щодо розвитку економіки України та розповіли, які фактори можуть зруйнувати хитку стабільність, яку було досягнуто наприкінці 2015 року.

За висновками спеціалістів Світового банку, найгірші наслідки для української економіки, що лише нещодавно почала показувати хороші результати, може принести призупинення реформ, які влада за підтримки світових організацій розпочала у 2015 році.

Голова українського представництва Світового банку поділився міркуваннями стосовно збереження вже досягнутої стабільності в економіці України: за словами Чимяо Фан, для України наразі головне — не зупиняти проведення розпочатих економічних реформ. За цієї умови, за словами представника Світового банку, ця організація готова збільшити портфель інфраструктурних та інших проектів в Україні.

На сьогодні загальна сума коштів, виділених Світовим банком на реалізацію економічних проектів в Україні, складає 1,56 мільярдів доларів.

Готовність здійснити нарощення інфраструктурного портфеля представник Світового банку висловив ще під час зустрічі з прем’єр-міністром Арсенієм Яценюком за умови, якщо в Україні будуть проведені відповідні економічні реформи.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео