Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Комуністична партія в Україні остаточно заборонена

80549 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вищим адміністративним судом було підтверджено законність заборони діяльності КПУ, зазначають у прес-службі мін’юсту України.

Вищий адмінсуд України ухвалив дане рішення, котре не підлягає оскарженню.

Нагадаємо, що восьмого липня 2014 року Мін’юстом України та Українським державним реєстром було подано звернення до Окружнoго адміністративнoго суду міста Київ із позoвом щодо заборони діяльності Комуністичної партії України на теритoрії держави. У позові зазначали, що Компартія спрямовує свою діяльність на зміну Конституції України радикальним шляхом, порушує суверенітет та територіальну цілісність держави, пропагує війну та насильство, розпалює міжетнічну ворожнечу, посягає на права та свободи людей.

Нагадаємо, що тридцятого вересня минулого року Окружним адміністративним судом столиці було остаточно припинено діяльність нової Компартії України та Компартії робітників та селян.

А шістнадцятого грудня минулого року Окружним адміністративним судом Києва було задоволено позов Міністерства юстиції в його повному обсязі, а, відтак, діяльність КПУ стала остаточно забороненою.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео