Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Геннадій Зубко пообіцяв європейські послуги ЖКГ

214693 ПЕРЕГЛЯДІВ

Найближчим часом українці отримуватимуть послуги сфери ЖКГ у новій якості, чому сприятиме прийняття 2 лютого Верховною Радою нового закону “Про житлово-комунальні послуги”.

Геннадій Зубко, віце-прем’єр-міністр регіонального розвитку, прокоментував прийняття 2 лютого закону щодо змін у сфері житлово-комунальних послуг. Як зазначив міністр, цей закон дасть можливість продовжувати здійснення реформ житлово-комунального господарства, покращити житлово-комунальні послуги, довівши їх якість до європейського рівня. Від реформ, зумовлених дією цього закону, за словами Зубка, чекають також збалансованості якості та ціни послуг житлово-комунальної сфери.

Як зауважив міністр, зараз уряд має вирішити питання відповідальності постачальника послуг галузі ЖКГ, визначити обсяги прав споживачів і, для розрахунку справедливої ціни за надання послуг, встановити комерційний облік.

Раніше Геннадій Зубко зауважував, що завдяки певним змінам у нарахуванні плати за послуги з опалення житлових помешкань вже з грудня минулого року українці можуть заощаджувати близько 20 відсотків вартості спожитих послуг.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео